Underkonstruktion.dk

FEM TIPS TIL AT VILDE ÆDER SOM EN VELVÆRE PRAKSIS

Den anden dag tog vi på en mikro-eventyr til kysterne i Kent (Isle of Shippley for at være præcis) for at fouragere nogle af vores korte sommer vilde urter: vilde marsh prisbelønnede signal-restaurant, havet portulak, havet roer, søsalat, brændenælder og meget mere.

Vi kom tilbage fra vores mini-eventyr med en bagful af vilde urter og et par indsigt til at sikre, at din fouragering praksis er opmærksom på og respekterer, hvis du beslutter at gå fouragering.

Du bør gøre dig bekendt med en eller to planter eller urter i din lokale naturlige miljø, søge dem ud i naturen, smag dem, forskning, deres egenskaber gør en forbindelse – selv hvis det kun er det ene blad af en enkelt mælkebøtte, brændenælde, mynte og lavendel. En symbolsk virksomhed med en vild plante er i sig selv en rejse for at genforene os til os selv og naturen. Det tager tid at have effekt, det er subtil, men løbende. Du vil blive overrasket over, hvor mange tilgængelige og almindelige planter med medicinske egenskaber, der er omkring os!joelaiste2017foraging-8715
Altid bede om tilladelse af naturen, før fouragering, og sige tak, når du er færdig. På denne måde en lille indsats for at tage bliver integreret i en mere udstrakt net af liv. Det er en god praksis at behandle dit miljø som en levende organisme, uanset hvad du gør i det. At huske, kan det levende hovedindhold af den karakter arounds os. Denne bevidsthed automatisk sætter os i en bevidst og respektfuld relation med alt omkring os.

Tag ikke mere end du har brug for. Det er noget, som hele den Vestlige kultur, med dens akkumulerende tendenser, har brug for en konstant påmindelse om. Der er nok til alle, hvis vi husker at tage kun, hvad vi har brug for – fem blade, en lille håndfuld, og minde os selv om resten af det komplekse økosystem, der trives i den del af ørkenen, hvor vi besluttede at

Efterlader ingen fodaftryk. Indsamle alle de menneskelige spor med dig og ikke forlade det sted, som kulutusluotto du fandt det.

Opret en regelmæssig praksis – genopdage naturen i en cyklisk sæsonåben måde, og tilslut til vilde planter, der er mindst to eller fire gange om året hjælper os med at genoprette forbindelsen til vedtagelsen af årstiderne og de naturlige rytmer af livet. Anvend den opmærksomme principper for fouragering og tilslutning til naturens cyklusser i byen: når du går på indkøb eller tilberede din mad anvende de tips ovenfor. Selv hvis din mad er dyrket, er det stadig kommer fra de naturlige ressourcer i Jorden. På denne måde kan vi gøre en daglig indsats for at genoprette harmoni til planternes og dyrenes verden, der giver så meget til os alle hver dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *